Benvinguts a la Farmàcia dels Peixos

1454 Views 0 Liked

La farmàcia neix el 26 de juliol de 2017 i s’ubica a un dels carrers principals de la ciutat (carrer Esteve Vila núm.1, cantonada amb el Carrer Major), on comença un important eix comercial. Es troba just davant de la Plaça Jacint Verdaguer, anomenada popularment Plaça dels Peixos, motiu pel qual la farmàcia rep aquest nom.

 

La farmàcia compta amb un equip de 3 farmacèutiques:

Glòria Aldehulelo Haro, Marta Riera Juncà i Anna Díez Arimany

 

Ens il·lusiona pensar la nostra farmàcia com a un centre de salut. A més d'aconsellar en la dispensació de medicaments, us oferim un sistema personalitzat d'atenció farmacèutica que ens permetrà tenir un profund coneixement dels nostres pacients i incidir en el camp de la promoció de la salut i prevenció de la malaltia, tant pel que fa a nivell dietètic com d'estils de vida.

 

Volem aconseguir un ús dels medicaments racional, segur i eficient, prevenir i resoldre problemes relacionats amb la medicació i millorar l'adherència terapèutica dels pacients als tractaments sense perdre de vista la visió holística del pacient que aporta un benefici i benestar a les persones.

 

Escoltar i guiar a la persona en el seu procés de salut conscient. Fomentar el respecte pel seu organisme i l'entorn en què viu. Tenint en compte aquests conceptes, la nostra farmàcia s'enfocarà preferentment en el producte natural. 

Els serveis que hi podreu trobar són:

-          Ortopèdia

-          Formulació magistral

-          Atenció farmacèutica

-          Servei Personalitzat de Dosificació (SPD)

-          Control de la pressió arterial

-          Anàlisi de la glucosa i colesterol

-          Anàlisi d’aigua

-          Medicina natural

-          Dermofarmàcia

-          Control de farmacioles

 

Us esperem a la Plaça dels Peixos!

Tags : Consectetur, Lorem
Posted in: Category