AVÍS LEGAL

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

 

Nom empresa: FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS

Raó social: MARIA GLÒRIA ALDEHUELO HARO

NIF: 40440000C

Adreça: C/ Esteve Vila, 1 - 17190 - SALT - GIRONA

Telèfon: 972978376

Email: farmaciadelspeixos@gmail.com

 

 

La finalitat d’aquesta web és presentar els serveis, marques, guàrdies, novetats i informació sobre la Farmàcia Plaça dels Peixos.

El present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web:  www.farmaciadelspeixos.cat

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre 40440000C (FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb MARIA GLÒRIA ALDEHUELO HARO (FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS) o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MARIA GLÒRIA ALDEHUELO HARO (FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MARIA GLÒRIA ALDEHUELO HARO (FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS).

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

MARIA GLÒRIA ALDEHUELO HARO (FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

MARIA GLÒRIA ALDEHUELO HARO (FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MARIA GLÒRIA ALDEHUELO HARO (FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de MARIA GLÒRIA ALDEHUELO HARO (FARMÀCIA PLAÇA DELS PEIXOS) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.